09/03/07

IR-C: Deutschland (.de) I

Entrem a Alemanya per la regió de Bayern (Baviera) i ho fem per la seva capital, l'espectacular München (Múnich).

Potser m'ha agradat tant aquesta ciutat perque no m'esperava una ciutat tan gran i monumental. A München puc parlar en português amb el Max, un company del curs de Lisboa, que ja ha tornat a la seva terra i ens va fer de guia a la seva ciutat. També estaven celebrant el carnaval a München i la ciutat estava molt animada. El millor de München és la Marienplatz (ajuntament) i un espectacular mercat a l'aire lliure anomenat Viktualmarkt.


De la regió més rica d'Alemanya passem a l'antiga RDA (República Democràtica Alemanya). Comencem per Dresden, on et reben amb un enorme moral comunista


Dresden és una també monumental ciutat, que està plena d'obres de modernització (reconstrucció, pot ser). Es nota que estàs en l'antiga Alemanya comunista, per l'ambient, les edificacions i pels semàfors.



Després de Dresden anem a Leipzig, on va morir J. S. Bach, on pots veure la seva tomba i l'església on tocava l'orgue. Leipzig no és tan espectacular com Dresden o altres ciutats alemanyes, però hi estem per aprofitar que allà hi viu una amiga de la Uxía. Per la nit sortim a un bar-discoteca, semblant a l'Ovella negra que es diu Moritzbastei.

Després de Leipzig, passem per Berlin i després a Danmark ...

1 comentário:

[eva] disse...

Li dona una mica un aire a la Grand Place de Bruxelles!