28/08/06

Batallant per Portugal

Ahir vam anar a Almeida, una vila emmurallada al costat de Guarda. Coincidia que estan celebrant la victòria de la guerra contra els francesos, que no van poder entrar a Almeida. Per celebrar-ho, cada any recreen la batalla.
Com que deuen anar curts de gent, els erasmus hi vam anar i ens vam disfrassar de pagesos portuguesos i vam participar en la batalla. Fins i tot jo vaig haver de parlar (en portuguès) davant tots els espectadors a la plaça major del poble. Ja veureu les fotos.
I a més a més, estic sel.leccionat per a la millor caractereització. Ni enginyer ni punyetes, hauria de ser actor-mag ;-)
- Que vêm ahi os franceses ! Morte aos franceses ! Ele é um traidor e passa informações aos franceses... Viva Portugal ! Viva Almeida !

5 comentários:

Anónimo disse...

Hola guapo,

primer, per molts anys !!!!!!! amb molt de retard, però no podem ser per tot arreu : fent fotos de tramvies i felicitar-te....és per una bona causa, ho entendràs.
Bé,veig que t'ho passes molt bé allà, i que vas fent "amigues", zi buennuuuuu.....
Però vés amb compte, "mort als francesos", potser, però et recordo que l'Amélie es francesa........per tant, abans de dir tonteries......

Sans rancune !!!!
Marie-Freakette

Anónimo disse...

jajajajajajajaja. ai quina gracia josepmarida! no podia para de riure imaginan-te de pagès portugués. quin riure.

et dec un mail llarg llaaaaaaaarg! muas!

Anónimo disse...

jajajajajjajaJAJJAJAJAJajjajajajajajajajajJAJJAJAJJAJAJJAjajajajjaja
Anda que...només et faltava això a tu....fer de pagès portuguès....aix...jajajajajaja...........jajaajjaja

Anónimo disse...

Foi um sábado fantástico e em bom português. Parabéns.

Josep Maria disse...

Marie, esperava el teu comentari ;-)... Només interpretava un paper! Ja saps la meva gran estima pels francesos... ejem... la veritat, no va ser difícil posar-me en el cantó portuguès... Mira que voler invair la pacífica vila d'Almeida !
-------
Rita, foi um fim-de-semana inolvidável. Obrigado pela vossa boa organização. Não todos os professores e monitores são como vocês. Vocês são mais que isso !