26/05/07

Italia NO

Doncs el viatje a Italia ha quedat de la següent manera:

Milano / Como / Genova / Pavia / Torino / Parma / Piacenza / Cremona / Verona / Mantova


Primer explico la part del Nord Oest (fins a Torino) i després la resta.

MILANO

Milano ha sigut el punt base del viatje, lloc on estudia la Daria i que m'ha acollit a casa seva.
Oh Daria, obrigado pela tua hospiatlidade !

Realment de Milano només se salven 4 coses impressionants: el Duomo, Galleria Vittorio Emanuele II, els tramvies i les tendes "fashion". La resta és fea, fea, fea, fea... i si dius basta, encara afegiré, fea.


COMO
/ PAVIA

Como és una ciutat situada a la frontera amb Svizzera. Motiu pel qual deu ser tan típicament suïssa, amb el seu llac, les seves muntanyes, l'ordre, bicicletes, riquesa... Pavia, poc que té, és curiós. Sobre tot les cinc torres medievals que sobresurten per la ciutat.



GENOVA

Genova no decepciona, i és la ciutat que més s'assembla a Portugal: carrers estrets, olors, un port brut... però amb encant.


TORINO

Possiblement és la ciutat que més m'ha agradat del viatje. Torino sorprèn per la seva noblesa i majestuositat, i per la típica gran torre... que en realitat és chata, chatíssima !

3 comentários:

Anónimo disse...

A minha fotografia favorita é a primeira. Vocês os dois estão muito bonitos ;).

Anónimo disse...

giuseppeee...jà sabes que quando quiseres voltar é so' dizer!!!!Gostei muito de passar outro tempo contigo a viajar e viajar..também se tive de ir às aulas...voltas CEDO!!!
RITAAAA..obrigada pelo comentario!:)
Beijo grande!

Anónimo disse...

[url=http://bestlouboutinshop.co.uk]christian louboutin outlet uk[/url] This time I bought 6 tickets on 2 on each row; rows 20, row 16 and 8 respectively. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose Parka[/url] Mdfuiykvq [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin outlet[/url]
rtqiwf 801613 635087 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]beats by dre cheap[/url]