09/01/07

El Serial III

L'estimable telenovel.la Cobras &Lagartos va acabar, amb la mort de la mavalvada Leona i la destrucció de la Luxus. De totes maneres ja hi ha un altre serial, també brasiler, que la substitueix: Páginas da vida. S'apren molt d'aquests serials, sobre tot per practicar el brasiler i les seves característiques.

Per una altra banda a Portugal ha arribat també la sèrie espanyola "7 vidas". Tal i com van fer amb ANHQV, els decorats són els mateixos i han imitat els mateixos personatges: La Sole, el Paco, la Carlota... Fins i tot s'assemblen físicament, i les històries són les mateixes. Aquí també té força gràcia la sèrie... Com que aquí estan a la primera temporada i de la sèrie espanyola encara m'enrecordo, sé perfectament el que passarà i com passarà, però tens aquella curiositat de veure com sonarà amb portuguès. És una gran sort, ja que jo era un fan de 7 vidas i Tele 5 ja se l'ha carregat, però aquí tinc un succedani!

2 comentários:

[eva] disse...

Copions :P

Anónimo disse...

Estou a ver que és um verdadeiro fã da televisão, especialmente das séries. 7 vidas é um sucedâneo do modelo criado no país vizinho e podes concentrar-te na língua portuguesa, mas tu já estás a falar e a escrever bastante bem.
Bom trabalho.